Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opiekun Fanartu!

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mounthains
Opublikowano

Często się widzi, że rozpoczynają się niepotrzebne kłótnie w galeriach, niepozamykane tematy.

Skończyło się. Wyznaczyliśmy osobę która zaopiekuje się tym działem. Dział jest dosyć spory a wasze prace są coraz lepsze.

Więc postanowiliśmy wybrać na chwilę obecną jedną osobę która się zaopiekuje działem FanArt.

Tą osobą jest dudsonowa! Chyba ona posiada największa wiedzę na temat grafiki komputerowej. Rozdała wiele fascynujących sygnatur, oraz jej prace widnieją na jej profilu.

dudsonowa otrzymała prawo do zamykania tematów w tym dziale. Naprawi się tutaj porządek, aby łatwo i przyjemnie się wchodziło na forum.

Wszelkie skargi na opiekuna proszę kierować do mnie.

Pozdrawiam. Mounthains

Gość Mounthains
Opublikowano

Tak. Został odrzucony. Nie chciałem ograniczać ludzi. Po pewnym czasie by były kłótnie, że on nie może pomagać bo nie ma rangi. Jedna osoba powinna być w dziale, która was dopilnuje.

Opublikowano

a ja się bardzo cieszę że ta a nie inna osoba została wybrana na opiekuna.

jest najlepsza z forum w tym co robi i nie ma przerostu ego :>

Opublikowano

Dobrze,że uskuteczniłeś mój pomysł...szkoda,że mnie z tego pomysłu skromnie wyjebałeś... : )

Nie pierwszy raz ktoś zagarnia "moje dzieła".

Opublikowano

"twoje dzieła" jakie np ?? nie żebym coś miał do ciebie ale zawsze ci coś nie pasuje Wojtasek.

Mimo iż to mógł być twój pomysł to jakoś zbytnio nie pomagałeś nowym grafikom.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Gość Mounthains
Opublikowano

Wojtasek jest dobry w tym co robi, ale jest moderatorem działów. Tutejszy opiekun ma prawo tylko do zamykania tematów. Nie wiem czy by mu starczyło.

Wojtas@ Z administracją doszliśmy do wniosku, aby to była jedna osoba zajmująca się FanArtem.

Opublikowano
O ku*wa.

Nie spodziewałam się.

tak tak..

Nikt inny by nie dostal tej rangi tak szybko no ale.. gieezeee

; )

Opublikowano

Mou ty kurwa go tak nie broń zrobił ci sygne już mu liżesz jaja ..

Zaraz dasz mi perna za to i mam w dupie WAS ..

Kronk kurwa bardziej sie starał pomagał ludzią robił sygny avki a temu kurwa jakiemus dudsowi dales odrazu nowemu z Rejestracja 04-czerwiec 10

Mou, lub D&G nie jestem pewien napisał , w kRONKa aplikacji że nie potrzebujecie tutaj kid moda , opiekuna.

A ten kurwa z 10 czerwca odrazu daliscie mu nie całe 7 dni , nie no całkowicie pojebani jestescie sie niedziwie , ze siera odeszedł...

Nara i pierdole na was ..

Już chuj żeby był Wojtas przynajmniej a to jakaś nowa ciota ...

Na czym on sie kurwa tak zna

Gość Mounthains
Opublikowano

Mou ty kurwa go tak nie broń zrobił ci sygne już mu liżesz jaja ..

Zaraz dasz mi perna za to i mam w dupie WAS ..

Kronk kurwa bardziej sie starał pomagał ludzią robił sygny avki a temu kurwa jakiemus dudsowi dales odrazu nowemu z Rejestracja 04-czerwiec 10

Mou, lub D&G nie jestem pewien napisał , w kRONKa aplikacji że nie potrzebujecie tutaj kid moda , opiekuna.

A ten kurwa z 10 czerwca odrazu daliscie mu nie całe 7 dni , nie no całkowicie pojebani jestescie sie niedziwie , ze siera odeszedł...

Nara i pierdole na was ..

Już chuj żeby był Wojtas przynajmniej a to jakaś nowa ciota ...

Na czym on sie kurwa tak zna

Rozróżniaj płci. Poznaj jej historię to się dowiesz. Takiego zachowania nie toleruję. Kronk? Nie widzę jakoś jego postępów. Wieczne prace z kontrastem.

Siera? Odszedł z własnych powodów.

Nie mam Ci nic do powiedzenia. Żegnam

Opublikowano

UP2@

To jest ona i dostała tak szybko posadę bo zna mou ;0

Zna czy nie zna, to nie ma nic do rzeczy. Otrzymanie takiej rangi to wyłącznie jej zasługa.

Ta kurwa po tygodniu. kronk zaproponował zrobić regulamin starał się. A ona po tygodniu dostała range ? i jej zasługa ? wcześniej jak ktoś chciał być modem to było że do fan artu nie potrzebny(jak był na forum od tygodnia to od razu była aplikacja zamykana) a tu nagle opiekun nawet żadnej aplikacji nie złożyła więc chyba coś jest nie tak.

Koniec tematu bo i tak zawsze będziesz miał racje.

Regulamin a Moderator to co innego. Tutejszy opiekun ma prawa tylko do zamykania tematów. Aplikacji nie trzeba było składać, ponieważ to ranga testowa. Nie wiem dlaczego zaczynasz używać wulgaryzmów. Pogrążasz się.

Temat zamykam. Chyba już większość została poinformowana i wyraziła swoją opinię.

e6988a408c5e33dc0b077b8.png

By EL_Mariaci

patrycek.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...